TR | EN
Bölümümüz Öğretim Üyeleri ESOGÜ 2021 Yılı Ödülleri kapsamında ödüllerini aldılar
2.04.2022
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 2021 Yılı Ödülleri kapsamında 1 Nisan 2022 tarihinde Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 2021 yılı ödülleri takdim töreninde Bölümümüz Otizm Spektrum Bozukluğu Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Şerife Yücesoy Özkan Bilim Ödülü ve Bilimsel Araştırma Başarı Ödülü, Otizm Spektrum Bozukluğu Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Tunç Paftalı Bilimsel Araştırma Başarı Ödülü ve Otizm Spektrum Bozukluğu Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Esra Orum Çattık Bilimsel Araştırma Başarı Ödülü almıştır. Özel Eğitim Bölümü olarak Bölümümüz öğretim üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.