TR | EN
EBB Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi Eğitim Programı Tamamlandı
29.09.2022
Öne çıkan görsel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi Eğitim Programı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi Eğitim Programı 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında Haller Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. 

Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Macid Ayhan Melekoğlu, Prof. Dr. Şerife Yücesoy Özkan, Doç. Dr. Nevin Güner Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Mine Sönmez Kartal, Dr. Öğr. Üyesi Meral Melekoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Esra Orum Çattık ve Dr. Turgut Bahçalı'nın görev aldığı eğitim programında Yetersizliği Olan Bireylerde Bağımsız Yaşam Becerileri ve Yetişkinliğe Geçiş, Yetersizliği Olan Bireylerde Cinsel Eğitim ve Mahremiyet Eğitimi, Yetersizliği Olan Bireylere Davranış Kazandırma, Çalışma Yaşamında Motivasyon ve Verimlilik, Yetersizliği Olan Bireylerde Olumsuz Davranışı Söndürme Yöntemleri, Yetersizliği Olan Bireylerde Sosyal Problem Çözme Becerisinin Desteklenmesi ve Diğer Paydaşlarla Etkileşim ve İşbirliği konularda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelli Gündüz Yaşam Merkezi çalışanlarına yönelik eğitimler gerçekleştirilmiştir. 

Konuyla ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin sayfasında yer alan habere ulaşmak için: https://www.eskisehir.bel.tr/icerik-detay.php?icerik_id=8030&cat_icerik=1&menu_id=24