2022-2023 Öğretim Yılı Özel Eğitim Öğretmenliği Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi
6.10.2022

Üniversitemize, fakültemize ve bölümümüze bu yıl yerleşen 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı Eğitim Fakültesi Fakülte Sekreteri Mehmet Fatih ÖZMUTLU amfisinde gerçekleştirildi. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Macid Ayhan MELEKOĞLU tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan programımız Üniversite öğrenci konseyi temsilcimiz Zeynep AKDEMİR ve bölüm öğrenci kulübümüz Toplumsal Farkındalık Kulübü başkanı Şevval ÖZDEMİR'in yaptığı bilgilendirme sunumlarıyla devam etmiş olup bölümümüz katında yapılan masabaşı sohbet ve ikramlarla son buldu. Programa katılan tüm öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve bugün sunuculuk görevini üstlenen Araş. Gör. Esra AKIN'a teşekkür ediyor herkese güzel bir eğitim öğretim yılı ve öğrencilik hayatı diliyoruz.