Öğretmenlik Uygulaması Öğretmenleri Bilgilendirme Toplantısı
7.10.2022

Özel Eğitim Bölümü son sınıf öğrencilerimizin uygulama okullarındaki özel eğitim öğretmenlerini Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mikail YALÇIN amfisinde ağırladık. Bilgilendirme ve tanışma amacıyla gerçekleştirilen programa Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ersin KARADEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Esra ORUM ÇATTIK, Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Servet DEMİRCİ, Özel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve MEB bünyesindeki kurumlarda görev yapan özel eğitim öğretmenleri katıldı. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Macid Ayhan MELEKOĞLU'nun açılış konuşmasıyla başlayan program Öğretmenlik Uygulaması Bölüm Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Meral MELEKOĞLU ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Servet DEMİRCİ'nin bilgilendirme konuşmalarıyla devam ederek Özel Eğitim katındaki fuaye alanında yapılan ikramlarla sona erdi. Tüm katılımcılara ve sunuculuk görevini üstlenen Araş. Gör. Asuman SAĞLAM AK'a teşekkür ediyoruz.